[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
• View topic - Running Vray Instalation in silent mode.

Running Vray Instalation in silent mode.

Share and exchange your CMDs

Moderator: alexixor

Running Vray Instalation in silent mode.

Postby Cinko12345 » Thu Feb 12, 2015 12:26 pm

Hi

I would like to run vray instalation in silent mode. When I paste this line (E:\Programs Bought\Vray\vray_adv_31003_max2015_x64.exe -gui=0 -configFile="E:\Programs Bought\Vray\xml_file.xml" -quiet=1) in cmd windows window instalation works normally.

When I try to use the same command in Refamo it doesnt. This is what i put in Refamo Remote Command:

"E:\Programs Bought\Vray\vray_adv_31003_max2015_x64.exe -gui=0 -configFile="E:\Programs Bought\Vray\xml_file.xml" -quiet=1"

Could you tell me what I am doing wrong please?

Thanks
Cinko12345
 
Posts: 8
Joined: Sat Aug 24, 2013 12:08 pm

Return to Refamo CMDs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron